Recomandari de weekend 21-23 noiembrie


De obicei nu fac recomandari de weekend, dar cum vremea de afara nu este cea mai frumoasa, ma gandesc sa va dau cateva propuneri care sa va convinga, totusi, sa iesiti din casa si sa va bucurati de weekend. Daca nu alegeti sa stati toata ziua si sa va uitati la seriale, sa dormiti sau sa gatiti, am cateva idei care sigur va vor mobiliza. Bucurestiul e un oras din ce in ce mai viu si are de toate pentru fiecare. Eu am o lista de locuri pe care vreau sa le bifez si de activitati care ma vor face sa uit de ploaia de afara si sa ma relaxez. Asadar, ce sa nu ratezi:

-Targul de carte Gaudeamus

Ajuns la editia cu numarul 21, Gaudeamus se desfasoara in perioada 19 – 23 noiembrie in Pavilionul Central Romexpo. La Gaudeamus vor fi prezentate 750 de evenimente si vor fi prezenti 320 de expozanti. Programul de vizitare al targului este zilnic intre orele 10:00 si 20:00. Un bilet costa 5 lei, dar aveti optiunea sa va faceti abonament pentru care veti plati 10 lei. Au acces gratuit la targ: prescolarii, elevii, studentii, cadrele didactice, profesionistii din domeniile editorial-educational, jurnalistii, pensionarii, persoanele cu dizabilitati si insotitorii acestora, grupurile organizate.

-Festivalul International de Psihanaliza si Film

Ajuns la editia cu numarul 3, Festivalul are loc intre 20-23 noiembrie, la Cinema Studio. Biletele le puteti cumpara de la casa de bilete a Cinematografului Studio, la pretul de 10 lei. Mi-au atras atentia 2 filme: Yves Saint Laurent (sambata, de la 14:00) si Ida (duminica de la 11:00), iar programul complet il gasiti aici!

-Expozitia “Regele a murit. Traiasca, Regele!” 

Expozitia temporara de la Muzeul National de Arta, Bucuresti, (o gasiti pana pe 1 martie) marchează împlinirea unui secol de la moartea lui Carol I, primul rege al României, și tot atât de la urcarea pe tron a regelui Ferdinand I.

_DSC4325 copy

-E3 by Entourage

Pentru o cafea si un desert delicios (tort de bscuiti cu ciocolata si sos de vanilie sau vulcan de ciocolata ) in timpul zilei, sau pentru un cocktail spectaculos si atmosfera de club seara. Muzica este foarte buna, locul  e cool si cu un design modern, iar personalul foarte amabil.

Sper ca v-am dat cateva idei bune si astept si sugestiile voastre. Acum nu avem nicio scuza sa ne plangem ca ne plictisim!

Fotografii minunate: The Storyalist – A Photographic Love Affair, Dacian Foldi

Make up: Anne Marie-MAC Make-up artist

_DSC4344 copy

_DSC4339 copy

_DSC4327

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • November 21, 2014
-->

Poate te interesează

PRINT ONE BOOK schimbă piața de carte din România! (P)
June 26, 2020
Sunt Ambasador BookLand și am un mesaj pentru tine!
April 15, 2020
De unde comanzi acasă mâncare sănătoasă în București
November 30, 2019
Festivalul Teatru sub lună #5
June 18, 2019
București 100, Bucureștiul meu (P)
June 26, 2018
Un restaurant din București unde te simți ca în Spania
June 10, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *