Read my mind 7 o’clock tea&fashion


Marti, 16 aprilie, de la ora 19:00, la ceainaria Joie de Vivre, are loc “Read my mind 7 o’clock tea&fashion“. Decor de poveste, flori, ceai, prajituri, poze la panou to take home, trei expozanti speciali si promisiunea unei nopti de neuitat. Veti putea admira colectia pre-fall 2013 semnata Simona Semen, genti Bookletta si accesorii Fire de murg. Ni se alatura si Ana Ularu, una din cele mai importante tinere actrite din Romania. Un alt fel de eveniment ce va va face sa uitati cateva ore de agitatia cotidiana. Sunteti invitati sa visati frumos alaturi de noi si sa va bucurati de atmosfera calda a ceainariei cu prieteni vechi si oameni pasionati de moda si frumos.

“Cred în simplitate, în sofisticarea detaliilor şi expresivitatea întregului ca elemente ce te ajută să te regăseşti şi să îţi afli locul. În concertul zilelor noastre este esenţial să îţi descoperi şi rafinezi constant stilul cu atât mai mult cu cât cred că hainele sunt mesageri ai persoanei care le poartă. Ele vin să completeze poveşti personale, stări, momente. Alegand designul vestimentar ca stil de viata, imi asum responsabilitatea mesajelor pe care hainele create de mine le transmit. Cred ca povestea din spatele hainelor pe care le alegem, poarta amprenta povestii designerului creator si este desavarsita cu povestea fiecaruia dintre noi.” (Simona Semen)

“Bookletta este un concept de geantă pentru carte unic în lume, o invenţie înregistrată oficial. Este structurată astfel încât să aibă un buzunar din plastic separat special pentru carte (care se extinde în funcţie de volumul acestei), în care aceasta este protejată de şifonare, pătare, de umiditate, etc. În acel buzunar încape şi un ipad, un kindle, nook, sau orice gen de gadget de pe care citeşti.  Bookletta este cea mai bună prietenă a cărţii tale!”. (Sanda Cojocaru-Bookletta)

”Fire de Murg înseamnă bijuterii care transmit un mesaj al decenței, al fastului, dar mai ales al bucuriei de a te accesoriza cu stil și personalitate. Este un exercițiu de sensibilitate și frumos, de splendoare a acțiunilor mărunte. Lucrate din materiale naturale, ce au la bază metalul și fibrele sau sforile mătăsoase, sunt puternic legate de tradiția și obiceiurile românești mai ales prin arta împletitului, cât și prin moștenirea minunată a vechilor expresii populare, printre care și cea care anunța apusul soarelui: `A intrat murga în sat`. Nu oferim doar o reinterpretare modernă, ci o poveste despre manufactură și frumos.” (Fire de murg)

Si pentru ca a venit cu adevarat primavara, avem si un dress code: “Spring Colours”, asa ca va provocam sa alegeti tinute in culori calde, pasteluri, alb, auriu. Nu uitati sa luati cu voi un zambet si sa lasati orice problema acasa. Este primavara, e timpul noptilor calde si a bucuriei!

Parteneri media: InStyle, Look Monden, www.instilulmeu.ro .

Multumiri speciale sponsorilor: Diamond Boutique, Lush Romania, Sisters’Kitchen si S.Miles.

Logo: Stefan Trifan, www.silkeight.com

Locatia: Joie de Vivre, Strada Nicolae Paulescu nr. 61, Bucuresti

RSPV: luminita.balaban@read-my-mind.ro, PR Event

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • April 11, 2013

Poate te interesează

Atelierele Încrederii sau cum susținem educația copiilor defavorizați
October 24, 2018
UNTOLD rămâne cel mai spectaculos festival din România
August 17, 2018
Câteva lucruri utile dacă ajungi la UNTOLD
August 02, 2018
Cum s-a schimbat Electric Castle de la primele ediții
July 28, 2018
Un UNTOLD ABSOLUT și cel mai frumos răsărit cu Armin! (P)
August 07, 2017
Hai cu mine la petrecerea The Date 1 an! (C)
May 23, 2017

1 Comments

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *