Primul meu vlog de călătorie! – TEST-


Se pare că povestea se repetă. Am avut aceeași reticență față de blogging, așa cum a fost și în ceea ce privește vloggingul. Să mă explic! Acum 8 ani puteam jura că nu o să am niciodată un blog și nu înțelegeam de ce unii oameni își “pierd” astfel timpul. Impulsiv, 2 ani mai târziu, am urcat un prim post. Foarte prost scris și fără a mă gândi la vreun concept, la grafică sau la a face bani din asta. Nicidecum! Oricum bloggerii nu erau atât de băgați în seamă în acea vreme. Au trecut de atunci 6 ani, iar azi îmi place atât de mult să spun că sunt blogger, încât sunt sigură că dacă cineva mi-ar interzice de mâine să mai scriu pe read-my-mind.ro aș suferi o depresie. Mai departe de unici, de colaborări, de șansa de a cunoaște mulți oameni interesanți sau de campanii plătite, mie îmi place să scriu. Ador să pun într-un articol povești despre mine, despre locurile pe care le vizitezi, stări și gânduri. Sigur că mă interesează câți și cine citește, dar aș continuz oricum, doar pentru că îmi este drag acest proiect și îmi dă o stare de bine.

Ei bine, cu vloggingul nu e chiar așa deoarece îmi e teamă de cameră, am trac și mi se pare că nu reușesc ÎNCĂ să fiu dezinvoltă. Nu cred că dau bine pe cameră și nu știu să vorbesc cu ea. Admir youtuberii și vloggerii cărora le iese filmatul atât de firesc. În altă ordine de idei, sunt deja enorm de multe canale unde găsim conținut interesant. Video înseamnă investiție în aparatură, învățat cum să o folosești și cum să prelucrezi bucățile trase, bătăi de cap, timp necesar care mie îmi lipsește. Dar, tocmai pentru a învața mai mult, de le editare până la gadgeturi, culminând cu a-mi depăși frica de a filma, am decis să îmi fac un vlog. Totuși, pe readmymind Vlog nu veți găsi nici provocări nebune, nici farse, nici glumițe. Am ales să mă focusez pe călătorii, pasiunea mea în care îmi investesc toate resursele financiare și nu numai.

Pe canalul readmymind Vlog (pe care vă invit să îl urmăriți și să îi dați SUBSCRIBE) voi posta despre excursii, trucuri despre vacanțe, noutăți din turism și alte derivate ale acestei nișe. O să vă iau cu mine prin lume și o să împart o bucată din ceea ce am trăit. Urmează o perioadă de teste, până îmi voi găsi stilul, dar mă bazez pe voi că veți fi indulgenți. Iar dacă nu, la fel ca și blogul, vlogul va fi un alt proiect de suflet pe care îl voi duce atât cât consider că îmi dă o stare de bine și nu mă stresează.

Pe scurt acestea sunt motivele pentru care azi veți vedea primul episod din readmymind Vlog. Aștept să îmi spuneți ce credeți și, mai ales, ce ați îmbunătăți, în comentarii aici sau pe Youtube! Enjoy! 🙂

Mulțumiri speciale pentru filmare – Corina Anghelescu, iar pentru editare –  Radu Nantu.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • April 5, 2017
-->

Poate te interesează

UBUD – Experiențele mele preferate
June 21, 2020
DE CE M-AM ÎNDRĂGOSTIT DE CANGGU – BALI
June 17, 2020
Am plecat cu Ambasada în Indonezia
May 25, 2020
City break în Edinburgh și monstrul din Lock Ness
February 22, 2020
Tur de 1 Zi: Betleem – Ierusalim – Marea Moartă
December 12, 2019
Vacanță în Tel Aviv, un oraș fascinant și surprinzător
November 27, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *