Primul lor videoclip


Din seria celor care isi fac debutul printre videoclipurile muzicale romanesti, celor cu mult talent si care au muncit enorm pentru asta, va prezint 3 nume dragi mie, in care cred si care, din pacate, nu sunt (inca) promovate cat ar trebui. Este vorba de primul lor videoclip, cel putin in aceasta varianta si fiecare merita cel putin un play. Va garantez eu ca o sa va placa si ca este vorba de un produs final de calitate, cu poveste, fresh si numai bun de pus la Favourites in playlisturile voastre.

Primul pe lista este Ionut Tecuceanu, un baiat care a plecat de ceva ani din Romania. L-am cunoscut la Biz SMS Camp, iar povestea lui este cel putin interesanta. De 3 ani a decis sa renunte la PR si sa se dedice muzicii. Astfel a ajuns in Dublin unde s-a straduit vreo 3 ani sa faca bani pentru a-si urma pasiunea. Ionut a lansat o campanie de crowdfounding pentru primul sau EP pe Kickstarter. Au urmat shareuri, oameni care l-au sprijinit si au crezut in el, astfel incat a reusit sa adune suma de 7000 de euro. Luna aceasta a scos si primul lui clip: Don’t hold me back – vesel, colorat, iar melodia are un mesaj extrem de pozitiv.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=e_neHGU-6a0″]Great Britain, Caldbury[/su_youtube]

Pe cei de la Romarta i-am vazut acum ceva luni in Control pentru prima data, atunci cand sustineau primul lor concert. Solistul, Ionut Gagu, mi-a fost coleg de liceu, asa ca, am mers sa il sustin. E drept ca nu ma asteptam sa imi placa atat de mult. Baietii readuc la viata melodii romanesti de odinioara, reinterpretate, care te fac sa dansezi. Ceea ce fac ei se numeste rockabilly music. Primul lor clip: Ani de liceu si mi-a trezit o multime de nostalgii. Sunt sigura ca asta veti simti si voi. In plus, videoclipul realizat de Dragos Ometita (regizor) si Vlad Giogu (DOP), arata bine de tot. Sunt sigura ca vom mai auzi de: Mihnea Dobrota (tobe), Radu Andrei (bass, voce), Ionut Gagu (voce), Catalin Fuioaga (chitara, voce). Mergeti sa vedeti Romarta pe oriunde ii veti prinde in concert!

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=_XTKQRo6vdE”]Great Britain, Caldbury[/su_youtube]

Andreea Verde (sau Lupescu) nu este la inceputul carierei sale, ci e posibil sa o stiti din Dekadens. Luna aceasta Andreea a lansat primul sau clip din cariera solo: Din you get my kiss?. Regia ii apartine Ralucai Porumbacu, iar imaginile arata exact ca “in afara”. Stilul glam, hipnotic si nebunesc al Andreei te obsedeaza, deci, sa nu te mire daca ii vei da replay toata ziua.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=8GqGId6Lga4″]Great Britain, Caldbury[/su_youtube]

Daca aveti ceva nume la debut care merita auzite mai des, dati-mi de stire. Ne-am saturat de radiouri comerciale si muzica proasta in Romania. Eu una vreau sa vad oameni talentati si proiecte inedite precum acestea! 🙂

Foto: Pagina Facebook Romarta

 •  
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
 • July 13, 2015
-->

Poate te interesează

PRINT ONE BOOK schimbă piața de carte din România! (P)
June 26, 2020
Sunt Ambasador BookLand și am un mesaj pentru tine!
April 15, 2020
Festivalul Teatru sub lună #5
June 18, 2019
Minunile se petrec atunci când ieși din zona de confort
January 30, 2018
De ce fac un CURS DE ACTORIE
October 20, 2017
Hai cu mine la #BlendingSpiritsArena! (C)
May 08, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *