Mulțumesc, 2016!


Ar fi fost nedrept să termin acest an fără a-i mulțumi. 2016 a fost din nou un an al schimbării, unul în care am crescut, cel în care am trecut de pragul de 30 de ani. M-am maturizat și am simțit pentru prima dată că sunt pregătită să ofer. M-am făcut bine după vechi răni, m-am educat în a comunica mai bine și a înțelege că oamenii sunt extrem de diferiți. A fost anul când m-am regăsit pe mine și am lucrat împreună pentru a face câțiva păși înainte, lăsând în urmă tot ceea ce nu a fost ok, învățând din greșeli și dorind să nu mai aștept nimic de la alții, dar să mă bucur de momente, de cei din viața mea, de prezent. Și iată-mă în prag de 2017 un om altfel decât cel de acum 12 luni, mulțumită de mine, deși mai am de lucrat. Așa că, prima căruia îi mulțumesc, sunt eu. Iar asta implică a medita și a face o introspecție severă cu mine însămi, ceea ce cred că ar trebui să încerce oricine. Măcar o dată pe an.

Mulțumesc celor care au rămas în viața mea, prietenilor care sunt mereu acolo, fie că am nevoie să uit de tot și să petrecem ca nebunii până în zori, fie să aibă grijă de câinele meu când plec. Îi iubesc pentru că nu mă încurajează cu orice tâmpenie, dar mă sprijină și îmi demonstrează că țin la mine. Mulțumesc alor mei pentru că, deși nu înțeleg ei prea bine ce fac, ar face oricând orice pentru mine și mă țin de mână în orice luptă serioasă cu viața. Mulțumesc celor care mi-au devenit colegi și care m-au suportat chiar și în momentele când nu eram cea mai calmă sau cea mai răbdătoare. Mulțumesc celor câțiva care mi-au dat șansa de a evolua în carieră în 2016 și sper să nu îi dezamăgesc niciodată cu ceea ce au ales. Mulțumesc celor care au venit și au plecat, fie că au stat mai mult sau mai puțin. De la fiecare am păstrat măcar un moment frumos sau o povață. Mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat, profesional sau ca blogger, unor zeci de branduri și oameni de PR. Fiecare proiect a însemnat o bucurie, un pretext să aflu lucruri noi, un mod de a mă distra cu ceea ce îmi place să fac, de a descoperi noi personaje și de a simți că se întâmplă lucruri. Mulțumesc tuturor celor care mi-ai citit blogul, fie și o dată, deoarece ei sunt motivul pentru care scriu și pentru care nu mă voi opri, atât timp cât voi ști că sunt suflete pe care le pot bucura sau informa astfel. Mulțumesc și celor care m-au rănit deoarece astfel am aflat mai multe despre mine și cât sunt de puternică. Mulțumesc celor care nu m-au ales deoarece nu aș fi avut șansa să îi cunosc pe cei care visează să fie parte din existența mea. Mulțumesc celor ce mi-au zâmbit frumos, celor ce nu m-au mințit, celor care s-au gândit fie și de ziua mea la mine, celor care mi-au lăsat vorbe frumoase în scris, celor care m-au făcut să îmi doresc să devin un om mai bun, celor care m-au inspirat și m-au motivat, fie și din depărtare, să dau mai mult. Mulțumesc, dragilor!

Unii mă văd prea optimistă, alții zic că visez prea mult, poate par și naivă uneori. Ceea ce știu clar este că nu mă voi înrăi pentru neputință și limitarea nimănui. Mi-a luat ani să scap de orice bubă, să nu îmi fie rău de dor, de gelozie, de încapacitatea de a-mi urma visele. Am strâns din dinți, am muncit cu mine și am reușit. Iar asta o pot spune oricui, fără a fi truisme: când crezi cu adevărat în ceea ce vrei și dai totul în acea direcție, Dumnezeu/Universul/Energia va conspira și vei ajunge la visul tău. Mulțumește mai des, iartă, devino un exemplu, trăiește frumos, bucură-te cu inima, nu uita să fii copil măcar un pic și găsește din fiecare zi acea clipă de fericire, cât de mică. Mulțumește lui 2016 pentru ce a adus bun și lasă deoparte răul. Mulțumesc dacă ai înțeles mesajul! :)

  • December 29, 2016

Poate te interesează

tumblr_mdur1p0Sxq1r34hbfo1_500
Oamenii consumatori de timp
March 29, 2017
tumblr_oaxa3550WQ1rhtjfto2_1280
Marș pentru ce fel de viață?
March 27, 2017
33993066748611fb3f6779a876d3d392
În lumea bărbaților puțin prea frumoși
March 24, 2017
tumblr_ncuo4rPNQm1qzftgao1_500
Idei pentru prima întâlnire în doi
March 16, 2017
17156038_10155116615268256_3143236044360925229_n
A fi sau a nu fi Digital Nomad
March 07, 2017
_MG_6689
Curățenia de primăvară începe din interior!
February 28, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *