De ce nu avem o varietate mai mare de măști de față în România?


Nu știu cât de des folosiți o mască de față, dar, eu cred că în România nu avem o ofertă prea variată pentru acest tip de produse. Zilele trecute am colindat prin cele 2 mari lanțuri de cosmetice de la noi (Douglas și Sephora) și am fost dezamăgită. Nu am putut alege mai mult de 2 tipuri de măști, iar prețul acestora este destul de piperat, ținând cont de faptul că una, pentru o aplicare, a fost 25 lei, adică vreo 6 euro. O diversitate mai mare găsim la DM sau la Concept Storeurile Mega Image.

20841931_10155652945788256_1320982844274896347_n

Obsesia mea cu măștile de față a început la începutul acestui an când am revenit din Tenerife cu o explozie adolescentină. Se pare că a fost vorba de un cumul de factori: schimbare de climă, stres, somn puțin, produse cosmetice. Totuși, acela a fost momentul când am investit într-un gel de curățare și când am decis să nu mai utilizez tot felul de creme, indiferent de brand. În acea perioadă am început să urmăresc o vloggeriță coreeancă care prezintă mereu minunății despre măștile de față și utilitatea lor. Asiaticele sunt înnebunite după măștile hidratante și au magazine cu etaje întregi cu astfel de produse. De atunci am început să folosesc constant măști, de cel puțin 3 ori pe săptămână. Mi s-a curățat tenul, este mult mai hidratat și am scăpat de pete. Depinde ce îți dorești de la o mască, dar unele ajută la regenerarea tenului, în timp ce altele au doar efect calmant.

o

Am găsit o mulțime de articole despre măștile de față naturale, preparate în casă. Personal, cred că ai nevoie atât de timp, dar și de dexteritate pentru acest lucru și nu consider că am abilitatea necesară pentru așa ceva. Prefer varianta rapidă și eficentă. Deși, cum ziceam, oferta nu este prea bogată, printre preferatele mele se numară: 7th Heaven cu cafea, Schaenes cu argilă din Marea Moartă și varianta de mască șervețel de la Gardn Love produse în China, pe care le găsim la Douglas. Sunt super simpatic ambalate și au efect vizibil. Există apoi variantele extrem de scumpe precum cele de la Estée Lauder, Collistar care pot depăși 300 lei cu ușurință. Totuși, măști mici, cu diverse ingrediente, pentru mai multe momente ale zilei (refresh după somn, pentru avion) nu prea avem la noi. Eu una abia aștept să plec în afară să îmi alimentez stocul. Și acum voi aplica Black Panther Mask cu cărbune activ de la Garden Love, în timp ce aștept să îmi lăsați sugestiile voastre mai jos. Poate există vreun magazin ascuns prin București cu multe multe măști și nu îl știu eu! 🙂

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • August 16, 2017
-->

Poate te interesează

Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Vara 2020)
July 24, 2020
Haine, perdele și alte cumparturi online de izolare #bonprixitsme (P)
May 30, 2020
Schimbare de carieră – învață să vinzi pe Amazon și să câștigi bani online! (P)
March 23, 2020
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Iarna 2019/2020)
December 22, 2019
Prima injecție cu acid hialuronic nu se uită niciodată! (P)
December 19, 2019
Produse cosmetice și de îngrijire recomandate (Toamna 2019)
October 06, 2019

8 Comments

Maria
Reply August 17, 2017

In Romania nu stiu daca este TK Maxx, dar in UK de acolo imi iau mereu mastile de fata din Coreea, Japonia, unele sunt din Thailanda (se simte diferenta cand vine vorba de ingrediente) etc, nu sunt ieftine, adica dai vreo 4 lire pe 2-3 aplicari, insa se merita sa iti faci stocul pentru o luna intreaga. Depinde bineinteles si cat de des le folosesti, momentan eu folosesc 1-2 pe saptamana.
In magazinele din Scotia, nu am observat o foarte mare diversitate de brand-uri in privinta mastilor de fata, insa de la aceeasi companie ai aprox. 10 tipuri diferite.

Sinziana Radulescu
Reply August 17, 2017

Poti sa incerci ceva de pe aici: https://kazumi.ro/2016/09/25/despre-produsele-cosmetice-coreene/

Eu inca nu mi-am comandat nimic, dar stiu persoane super incantate de mastile lor.

Denisa Bârgău
Reply August 17, 2017

Eu am o grămadă de măști pe care nu le folosesc (uit...), de la Oriflame și Avon.
Dezavantaj: nu sunt ambalate individual.
Avantaj: prețuri foarte bune.

  Luminita Balaban
  Reply August 17, 2017

  never nu as pune ceva pe fata de la Avon sau oriflame. mai bine ca nu le folosesti :)

Alexandra
Reply August 21, 2017

De la DM ce masti ai recomanda? Nu in toate orasele exista Douglas si Sephora.

  Luminita Balaban
  Reply August 21, 2017

  trec zilele astea pe acolo pentru o serie de produse si iau si masti. check my Instastories pentru ca o sa pun acolo clar. @lumi.balaban

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *