Hai să călătorim împreună!


Mark Twain spunea: “Am descoperit că nu ai cum ști cu siguranță că iubești sau urăști niște oameni până când nu călătorești împreună cu ei.” O vacanță petrecută alături de prieteni vechi, de familie sau de persoana iubită este, de cele mai multe ori, o revelație asupra lor și a ta. O călătorie împreună este cel mai bun mod de a cunoaște pe cineva, de a află cum reacționează în situații limită, de a-l descoperi și de a afla părți nebănuite. Și ce poate fi mai frumos precum persoane care aleg să plece în aceeași călătorie, care plănuiesc și decid unde poposesc, care își pun laolaltă ideile, oameni care găsesc o  metodă de mijloc privind destinația, ce vor vizita și tot arsenalul? Pentru mine una nimic. Această este declarația supremă pentru a ști că sunt importantă și dorită în preajmă.

Când cineva îți propune să călătoriți împreună, trebuie să ai capacitatea de a prețui acest fapt. Aceste cuvinte simple înseamnă că acel cineva este dispus să îți ofere timpul său liber, nu frânturi. Vrea să împartă cu tine momente pe care le va păstra toată viață. Își dorește să fii parte din experiența sa și să trăiți într-un mod diferit decât ceea ce se întâmplă zilnic, în zile agitate sau monotone. Propunerea de a călători împreună este cea mai romantică posibilă sau dovada de încredere și iubire față de cei apropiați. Nu alegi să pleci departe cu oricine, nu visezi la locuri noi cu oricare, nu ești dispus să mărturisești dorințe și buget de vacanță cu oameni care nu contează. “Hai să călătorim împreună!” este cel mai simplu și minunat mod de a transmite că ții la alții și că ți-ar plăcea să te însoțească într-o aventură memorabilă.

Călătoritul cu un grup, cu părinții sau în doi nu este mereu simplu. Dacă nu există compatibilitate pot apărea scântei așa cum nu se întâmplă în viața de zi cu zi. O deplasare poate scoate la iveală lucruri pe care nu le gândeai și poți descoperi că nu vă potriviți. Luna de miere nu este întotdeauna miere și lapte. Cel mai bun prieten poate să nu îți împărtășească valorile și așteptările când vine vorba de destinație sau de activitățile pe care tu le vrei în vacanță. Totuși, indiferent de ceea ce se va petrece, la final veți află mai multe unii despre ceilalți. Veți învață că o călătorie împreună v-a apropiat și v-a legat pentru totdeauna. Mici compromisuri pot fi o dovadă că ții la ceilalți, nu un capăt de țară. Cu timpul poți învăța cum să călătorești împreună cu alții fără bătăi de cap și cum să petreci timp de calitate. Până la urmă, ai plătit pentru vacanță și nu ai de ce să strici totul cu toane și pretenții. Călătoritul împreună spune despre voi că vă leagă ceva, mai vechi sau mai nou, că vă doriți să fiți acolo. Hai să călătorim frumos împreună! :) 

Foto: Tumblr

  • December 7, 2016

Poate te interesează

C3mSWC1XUAsHtvZ
Câteva gânduri înainte de a mai adăuga un an
October 19, 2017
988cc2e02ed9ce45f9ecf00bd15cafe1--i-salute-you-figure-photography
#metoo, dar tu femeie când ai fost ultima dată agresată sexual?
October 17, 2017
sadness-deleted-tumblr-1080x720
Permite-ți să fii trist uneori!
October 14, 2017
giphy (2)
Adevăruri banale despre bărbați pentru femei
October 06, 2017
veranstaltungskonzept-ideenfindung-meeting
Ce am învățat în 10 ani ca angajat
September 13, 2017
alternative-beautiful-bed-bedsheets-Favim.com-1443644
Singurătatea e bună uneori!
August 19, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *