Despre 2015 la final


La fiecare inceput de an, pe intai ianuarie, imi notez o lista de obiective/dorinte. Aproape de Revelion, revin la acea fila din agenda si analizez ce s-a intamplat. In 2015 mi-au iesit 3 din 6 si simt ca asa a fost tot anul: 50% bun, 50% mai putin bun. Ceea ce am realizat este ca cel putin un punct nu a mai fost o prioritate pentru mine, iar un altul nu a depins de mine, oricat mi-as fi dorit. Asa ca, din 2016, este posibil sa incetez cu acest obicei deoarece realizez ca viata nu este nicidecum in alb si negru, ci ne poarta unde nici nu gandim. E adevarat ca sunt adepta setarii unui scop, dar este fascinant sa te lasi in voia sortii si sa ii permiti sa te arunce pe culmi neasteptate. E minunat ca, din cand in cand, sa nu astepti nimic, sa incetezi sa mai faci planuri si sa traiesti pur si simplu, cu inima deschisa. Sa traiesti momente, sa faci pace cu tine, sa nu analizezi totul, sa vezi magia unde putini in jurul tau reusesc.

_DSC6417

2015 a fost ca o cursa in carusel care a trecut mult prea repede. S-au schimbat prietenii, unii au plecat, au fost noi inceputuri, au aparut oameni noi, am invatat cu toii sa fim un pic mai buni, am cerut schimbare si inca o asteptam. Daca reusim sa pastram doar ceea ce a fost bun si sa luam de la 2015 partea frumoasa pentru a o fructifica pe mai departe, atunci am crescut. Lacrimile, stransul din dinti, persoanele care ne-au ranit sau ne-au dezamagit vor ramane undeva in trecut. Important este sa nu le dam sansa de a ne urma in 2016. Acest nou an trebuie sa fie despre noi inceputuri, despre vise spre care sa ne indreptam, despre cei care ne iubesc si pe care ii iubim, despre noi si sufletul nostru.

Ramas bun, 2015! Bine ai venit 2016! Sa fim amazing impreuna! 🙂

_DSC6374

_DSC6363

Foto: WeFreeze by Andrei Tudoran

Make up: Special Koko by Maria Dragason

Rochie: Fe[Male]

Locatie: Ceainaria Infinitea

De par se ocupa: Evidence Beauty Salon

 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
 • December 29, 2015

Poate te interesează

De ce să donezi și/sau să faci voluntariat
November 24, 2019
Câteodată te schimbi enorm într-un an de zile
October 31, 2019
Când faci un copil?
September 09, 2019
Cum îți revii din perioade complicate emoțional
September 06, 2019
Doar când ești jos descoperi câtă iubire poți primi
August 26, 2019
De ce avem nevoie de cineva care să creadă în noi
August 18, 2019

2 Comments

Denisse Meda
Reply December 30, 2015

Buna!
Iti citesc opiniile,ideile,parerile si recunosc ca m-am regasit in multe dintre articolele postate de tine.
Multumesc pentru ca impartasesti cu noi ceea ce crezi ca merita aflat de cat mai multi .Mi-a placut articolul in care ne impartaseai filmele si serialele pe care le-ai urmarit in anul 2015.Recunosc ca datorita acestor impresii am inceput sa vizionez Sense 8 (chiar daca la inceput nu m-a atras) si imi place).
Imi place stilul tau de a transmite idei ,un stil elegant.Te-ai gandit la un tip de internship pentru cei care sunt la inceput de drum in mediul online??
Un 2016 cu multe realizari,cu multa iubire si multe zambete!

  Luminita Balaban
  Reply January 3, 2016

  Buna, draga mea! multumesc frumos. nu m-am gandit la acest mod, dar am mai tinut traininguri similare. da-mi un semn pe mail sau facebook si vedem cum facem. pup!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *