Primul curs online de conducere defensivă


Dacă șofezi, sunt sigură că te-ai întrebat de multe ori cum de au unii carnet. Pe lângă taximetriști pentru care regulile de circulație auto nu se aplică, există o mulțime de persoane care par că nu au trecut niciodată pe la școala de șoferi. Nu odată mi s-a întâmplat să fiu nevoită să mă feresc de neatenția unora, să las de la mine pentru a nu intra în jocul de orgolii al altora sau să mă abțin cu greu să nu opresc pentru a ține o lecție de bune maniere în trafic. Totuși, cel mai mare pericol este neatenția. Nu viteza ucide, ci neatenția. Statisticile spun că în fiecare zi din 2016 s-au produs, în medie, câte 84 de accidente rutiere soldate cu victime, dintre care aproape o treime (23,7%) au fost accidente cu urmări grave (persoane decedate sau rănite grav). Practic, anul trecut și-au pierdut viața, în medie pe zi, câte 5 persoane, 22 au fost rănite grav, iar 85 au fost rănite ușor.

În acest sens, mă bucur să vă anunț că s-a lansat PRIMUL CURS ONLINE de conducere defensivă. Este oferit de către Academia Titi Aur și poate fi cumpărat și accesat pe platforma cursata.ro. Poate fi accesat de pe calculator, tabletă sau telefon prin aplicația cursATA și este disponibil atât pentru iOS, cât și pentru Android. Cuprinde partea teoretică pe care o găsim în cursul complet de o zi de la Academia Titi Aur. Cum nu toată lumea are timp să vină la Academie, acest curs online este ideal pentru aprofundarea sau deprinderea unor cunoștințe despre conducerea defensivă. Costă 349 lei și cuprinde ilustrații, informații și o serie de filmări gândite de trainerii de la Academia Titi Aur.

18274923_1286296561491260_3936050208826070426_n

CursATA este atât pentru șoferii profesioniști, cât și pentru amatori. De la pregătirea și gestionarea deplasării, la aderentă, accelerare, frânare și inerție, pană la abilităti de bază ale unui condus economic, Titi Aur și trainerii îți vor explica cum poți aplica conducerea defensivă în traficul de zi cu zi. Cele 17 capitole ale cursului online de conducere defensivă pot fi parcurse consecutiv într-o perioadă de 3 luni de la activare, iar cursul se încheie cu o examinare cu 20 de intrebări de conducere defensivă. Dacă utilizatorul nu răspunde corect la 15 intrebări din cele 20, poate reluă evaluarea și poate reveni asupra cursului pentru a aprofundă informațiile care îi lipsesc.

După acest curs, vă puteți programa și la modulul practic pe autodromul Academiei Titi Aur. Eu voi ajunge în ianuarie la curs și abia aștept să experimentez simulatoarele de impact frontal, de răsturnare la 90 și 180 de grade, precum și simulatorul de control al derapajului – mașina cu două volane, un brevet internațional patentat de Titi Aur. Și vor mai fi exerciții simulare pe teren accidentat și de frânare cu sau fără ABS. Am emoții, deși mă consider un șofer foarte bun, ținând cont că am foarte mulți kilometri la activ și am condus pe noapte, ceață, ploaie, ninsori, în pantă de 180 grade și pe tot felul terenuri. Dar vom vedea cum mă descurs. O să vă țin la curent!

Până atunci, poate vă faceți singuri sau cuiva drag un cadou util și interesant. Aștept să îmi spuneți cum vi s-a părut cursATA și cum îl aplicați în șofatul de zi cu zi!

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • December 15, 2017

Poate te interesează

1000 de magazine Profi în România și 110.000 flori oferite (P)
May 20, 2019
Ce am aflat de la Optica Vedere despre ochelarii de vedere. Noul SENSITY!
January 20, 2019
De ce e bine să purtăm ochelari de soare chiar și în sezonul rece (P)
November 22, 2018
Sutiene pentru femeile care suferă de cancer la sân
November 19, 2018
Acasă la albine cu ALBEENA #BEHAPPY
October 08, 2018
10 idei pentru o doză extra de optimism la început de toamnă
September 17, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *