Cele mai simpatice cupluri de Travel Vloggeri


Faptul că îmi plac vloggerii nu mai este un secret, nici faptul că mă uit obsesiv la vloguri atât din România, dar mai ales din afară.  Focusul meu este pe Travel Vloggeri deoarece este tipul de canal de Youtube care mă pasionează, pentru că sunt printre puținele din România care are un astfel de canal dedicat și pentru că ador să călătoresc. Am descoperit o mulțime de lucruri interesante, de culturi, obiceiuri și sfaturi utile în cadrul acestor clipuri. Uneori consum în exces, mai ales când mă pregătesc de o călătorie mai mare, așa cum a fost cea din New York sau cum este cea din Asia despre care o va povestesc cât de curând. Dacă nu ați văzut cele 6 vloguri din State, le găsiți aici!

Adesea sunt întrebată despre vloggerii mei preferați. Am pus acum ceva vreme un articol despre cei care m-au făcut să mă apuc de filmat. Totuși, pe segmentul “travel” ador cuplurile. În secret (spus acum) îmi doresc să mi se întâmple asta cândva. Idealul meu de relație este cu un Youtuber alături de care să călătoresc, să filmăm, să ne pasioneze pe amândoi dscoperirea de colțuri noi din lume și să ne bucurăm de o mulțime de experiențe inedite. Până se va întâmpla asta, vă las câteva dintre cuplurile mele preferate de vloggeri de călătorie. Vi-i recomand și vă asigur că o să vă transpună în vacanță prin imagini! Click pe numele lor și ajungeți pe canalele acestora.

Louis și Raya – îi ador pentru că sunt firești, normali, se susțin reciproc și par suflete pereche. Raya este din Bulgaria și povestea într-un video cum Louis a încurajat-o să fie mai creativă și i-a redat încrederea în ea. Deși nu sunt mereu împreună și au proiecte separat, își fac mereu surprize prin care unul dintre ei îl surprinde pe celălalt într-o destinație.

Alex și Carrie – mi se păr mai frumoși împreună și se pun perfect în valoare unul pe celălalt. Alex are un canal de travel cu Marko, fratele lui, iar împreună sunt Vagabrothers. Carrie Rad are un canal unde, pe lângă călătorii, vorbește și despre beauty. Totuși, vloggurile comune mă pasionează cel mai mult. Recent s-au stabilit în California într-o căsuță cochetă pe plajă, după ce ani de zile au fost nomazi prin Europa, Asia sau America.

Tess și Patrick – cred că sunt întruchiparea drăgălășeniei în doi. Sunt tineri, frumoși, carismatici, cu dinții lor perfecți, tonici, cool și iubitori. Locuiesc în New York, motiv pentru care am și ajuns pe canalul lor de Youtube. Zilele trecute s-au logodit în Irlanda și cred că vom avea parte și de o nuntă cu fluturași și alte zâne.

În utlimul an, Nadine, Travel Vloggerita mea preferată pe care o urmăresc de 2 ani de zile, a intrat într-o relație și postează tot mai des cu iubitul ei. Și exemple ar mai fi destule. Mi se pare ideal să călătorești în cuplu, mai ales când faci video. Tot ce pot să sper e că v-am făcut să visați frumos și că va veni ziua când mi se va îndeplini fantezia! :)

  • November 30, 2017

Poate te interesează

viza_sua_353344_49460700
Cum obții viza de turist pentru America în 5 pași simpli
August 23, 2017
suprabus2
De ce nu m-a încântat Bucharest City Tour
August 22, 2017
8961149495_c46980936f_b
10 lucruri de evitat atunci când călătorești
June 17, 2017
18268202_386032601797722_5438629417070558478_n
7 sfaturi utile de la bloggeri și vloggeri de călătorie
May 15, 2017
arm1
De două ori Untold într-o singură vară!
May 10, 2017
maxresdefault
Vloggerii de călătorie care m-au inspirat
May 04, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *