Produse de baie și cosmetice recomandate (Iarna 2017)


Pentru că primesc mereu întrebări pe Instastories atunci când postez despre produsele folosite, dar și pentru că știu că citiți acest gen de articol și că au fost bine primite și cele din primăvară și vară, am revenit cu produsele de baie și cosmetice preferate ale acestei ierni. Sunt deja destul de multe descoperite și mi-a fost greu să mă decid doar la acestea. Sper să vă dau idei de investiții pentru începutul anului. Regula mea rămâne aceeași – prefer să investesc într-un produs de calitate în detrimentul celor mai ieftine, dar care sunt fie nocive pentru păr sau ten; fie nu sunt rezistente cum ar fi în cazul unui ruj de buze.

  • Cocealer boi-ing de la Benefit – este primul deoarece nu regret faptul că am dat 100 lei pe el. Are o formulă cremoasă, dar acoperă incredibil de bine atât cearcănele, cât și petele. Comparativ cu multe testate în timp, mai ales pentru doamne peste 30 de ani, este cel mai bun, nu se strânge și ține toată ziua, chiar și dacă mergeți cu el la sala de fitness. Eu am nuanța 02 și l-am achiziționat din Sephora.

 • Uleiul pentru păr și corp THE RITUAL AYURVEDA de la RITUALS–  printre revelațiile din ultima perioadă pentru care mulțumesc mult unei prietene, este acest ulei fantastic. V-am mai zis că sunt fana uleiurilor atât pentru față, păr, dar și pentru corp. Rituals este un brand “creat pentru trup și suflet”, așa cum zic ei. Are un miros suav, intră rapid în piele, nu pătează și este relaxant. Din păcate, îl găsiți doar în duty free sau pe bestvalue.euthe ritual of ayurveda dry oils

 

 • Gel de duș Etos Rose – găsit în Mega Image, cu un preț sub 10 lei, dar cu aromă de trandafiri care se simte în toată baia atunci când faci duș. Nu face multă spumă, nu are efecte curative, dar este practic, delicios ca și miros și revigorant.
 • Serul Cellular Anti-Age de la Nivea – am dedicat un articol întreg lui, dar îl consider și o descoperire din acest sezon. Recunosc că l-am folosit cu regularitate, dimineața și seara, timp de 14 zile. Pielea mea se simte mult mai fresh după acest tratament și simț o ameliorare în ce privește ridurile. Are un preț extrem de mic (maxim 50 lei), așadar intenționez să îl achitizionez o dată pe lună deoarece un strop de produs aplicat pe tenul uscat, de două ori pe zi, face bine tenului și, mai ales, psihicului.
 • Șampon pentru netezire de la Maroccanoil – mereu vă spun despre Maroccanoil deoarece este brandul meu preferat. Ironic sau nu, deși am mască, balsam, protecție termică sau nelipsitul ulei, nu mai folosisem șamponul. Este ideal pentru păr cu personalitate ca al meu și care are nevoie de hidtratare, fiind expus la placă, ondulator, uscător și vopsit. Formula să este pe bază de ulei de argan și unt de argan. Ingredientul brevetat, AminoRenew reface aminoacizii pentru a întări structura de cheratină naturală a părului și generează procesul de netezire. Conține uleiuri cu antioxidati și vitamine, adică elemente de care părul are nevoie pentru a fi rezistent, strălucitor, neted, maleabil și ordonat. Își justifică prețul de 130 lei.
 • Rujurile Sephora Collection – culoare preferată din acest sezon este R46 Stolen Kiss, un fel de roșu portocaliu. Ador rujurile din această colecție mate, sunt rezistente, nu se strâng, nu se întind, nu e nevoie să reaplici de o mie de ori și se mention chiar și dacă mănânci sau bei. Urmează să achitionez o nouă culoare curând, dar nu m-am decis încă. Cred că sunt în jur de 70 de lei fiecare, dar sunt și promoții în perioada asta din an.
 • Creion de buze Slimp Lip Pencil de la NIX – nu se întinde în exterior, face o dungă frumoasă, există o paletă mare de nuanțe și costă doar 14-15 lei, în funcție de siteul de unde îl cumpărați. Eu am tot folosit Nude Truffle.
 • Gel de unghii Essence Top Coat ever shine – pentru mine este un salvator de unghii și îl folosesc în două situații. La jumătate de oră după ce am aplicat lacul de unghii colorat sau, a doua zi după ce mi-am făcut unghiile. Asta pentru că pe timpul nopții manichiura se strică, rămân urme de pernă și nu mai este ca la salon sau cum era inițial. Dă un luciu anume și ajută oja să nu sară rapid de pe unghii. Eu l-am primit, dar am văzut că există pe siteuri online precum 1001cosmetice. ro și nu costă mai mult de 15 lei.

Cam acestea sunt preferatele mele în materie de produse de make up și baie pentru iarna 2017/2018. Dacă vă interesează ce pensule de machiaj folosesc, colectia de parfumuri sau orice altă întrebare, aștept mai jos comentariile și sugestiile și promit să mă conformez!

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • December 28, 2017

Poate te interesează

Produse de baie și cosmetice recomandate (Toamna 2019)
October 06, 2019
Produse de baie și cosmetice recomandate (Vara 2019)
August 01, 2019
Noul meu ritual de îngrijire anti-rid (C)
July 15, 2019
Cum să ai grijă de tenul gras și seboreic
June 20, 2019
Produse de baie și cosmetice recomandate (Primăvara 2019)
March 05, 2019
Am testat Academie Peeling Expert. Peeling neinvaziv. (P)
February 15, 2019

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *