Pe 25 aprilie ne coloram viata la The Color Run! (P)


Anul trecut, pe vremea asta, ma uitam la pozele de pe Facebook la cei care erau la The Color Run. In 2015, ma bucur sa va anunt ca sunt blogger oficial, asa ca abia astept sa imi colorez viata, fie si pentru cateva momente. Si nu voi merge de una singura, ci cu gasca de fete, asa ca ne pregatim cu tutus, ochelari de soare, bandane si multa buna dispozitie! 🙂

The Color Run Romania - 2015 (2)

Pentru cei care nu stiu despre ce este vorba, The Color Run este un concept care s-a nascut in America, dar care s-a extins rapid in multiple tari. Primul eveniment The Color Run s-a desfasurat în ianuarie 2012, in Phoenix, Arizona. In cei trei ani a trecut prin 270 de orase din 30 de tari și a angrenat peste sase milioane de alergatori. ]n cele patru curse disputate anul trecut la Bucuresti (26 Aprilie si 13 Septembrie), Cluj-Napoca (13 Iulie) si Mamaia (26 Iulie) au participat peste 10.000 de persoane. In 2015, ”The Happiest 5k on the Planet” – noul concept sub marca The Color Run, va avea mai mult de 300 de evenimente, in 50 de tari.

In cadrul ”The Happiest 5k on the Planet” vor fi patru curse electrizante de alergare pe distanta de 5 kilometri, primele doua urmand sa se desfasoare la Bucuresti (25 Aprilie, Piata Constitutiei) si ClujNapoca (13 Iunie, Piata Unirii). Partea inedita in 2015 este  ca ”The Happiest 5k on the Planet” va avea un element de noutate: pudra stralucitoare.  Astfel, alergătorii vor trece printr-un al cincilea punct de culoare.

Zvonurile spun ca la The Color Run iti poti face si prieteni noi deoarece… Culorile unesc! Fie ca iti place sa faci sport sau nu, cu siguranta The Color Run va fi o experineta inedita, pe care nu trbuie sa o ratezi. E nevoie de putina nebunie pentru a fi acolo, dar merita din cand in cand sa pui un curcubeu pe harta vietii tale. Asa ca, hai cu gasca sa ne coloram impreuna!

Inscrierile se pot face aici!

 

 

 •  
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
 • April 7, 2015
-->

Poate te interesează

10 Lucruri care îți ridică moralul în izolare
March 26, 2020
Atelierele Încrederii sau cum susținem educația copiilor defavorizați
October 24, 2018
UNTOLD rămâne cel mai spectaculos festival din România
August 17, 2018
Câteva lucruri utile dacă ajungi la UNTOLD
August 02, 2018
Cum s-a schimbat Electric Castle de la primele ediții
July 28, 2018
Un UNTOLD ABSOLUT și cel mai frumos răsărit cu Armin! (P)
August 07, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *