Fructe de mare, vinuri și evenimente altfel la Chef’s Experience!
La începutul verii care tocmai a trecut am ajuns pentru prima dată la Chef’s Experience, restaurantul situat pe Calea Floreasca, la numărul 55. Înainte de a comanda o Salată cu somon și Tortul de morcovi (delicios!), am admirat designul industrial, cel care îmi amintește atât de mult de țările nordice și de Berlin. Am revenit ulterior pentru terasă, pentru fructe de mare și pentru selecția de vinuri. Recent am mers la Chef’s la un eveniment altfel, chiar în seara lansării emisiunii de la ProTV, Vocea României. A fost simpatic, așa că vreau să vă trimit și pe voi să testați locul.
La Chef’s Experience veți găsi o multitudine de preparate pe bază de fructe de mare și pește. Dacă nu mâncați altfel de carne, this is the place to be. Personal recomand Risotto cu tentacule de calamar, Tagliatellele cu somon în sos de roșii și rețeta de Scoici by Chef Cătălin Scărlătescu. Omul chiar se pricepe la scoici și asta v-o pot mărturisi pe surse. Nu știu cum sunt, dar burgerii și Antricotul de vită par delicioși.
Nu în ultimul rând, Chef’s Experince chiar înseamnă evenimente altfel. În septembrie, marțea se întâmplă Meet the Makers-Fish & Wine. Vinerea și sâmbătă este Aperitivo on the Street. În plus, am aflat că de pe 15 octombrie, Chef’s promite seri de dans și club, în fiecare vineri și sâmbătă. Let’s wait! 🙂
Nu știu voi, dar mie deja îmi e foame. Aruncați un ochi pe Meniul lor aici!
- September 19, 2016