Ce are Ea și nu am Eu


Acum ceva timp, am auzit pentru prima oară melodia Deliei “Ce are ea”. De atunci, a mers pe repeat de prea multe ori și mi-a adus lacrimi, uneori. Apoi, am mers la concertul artistei de pe 2 aprilie. A început piesa, am privit în jur și am văzut fete și femei suspinând. Poate a fost vorba de energia transmisă de mulțime, dar unele dintre ele plangeau. Eu mă număr printre ele, deși am încercat să camuflez lacrimile de un zâmbet tâmp. Piesa Deliei a stârnit emoție și melancolie. Cei din sală au primit provocarea de a face mini videclipuri. Unele dintre aceste imagini vor fi preluate pentru clipul final, mult așteptat.

Am stat și m-am gândit de ce versurile piesei ating atâtea inimi. Pentru că, nu o dată, noi femeile ne-am întrebat de ce o altă Ea, de ce aceea, ce a avut mai mult sau mai bun de oferit. Avem tendința prostească de a ne compara și chiar de a ne desconsidera, prin alăturarea cu imaginea a ceea ce credem noi despre altcineva, indiferent de circumstanțele care au dus la a această alegere. Uneori nici măcar nu ni-l dorim pe El, ci pur și simplu ne rănește pierderea în defavoarea altcuiva. Sau nu putem accepta că noi nu ne-am fi potrivit. Totuși, atunci când este vorba de dragoste, se întâmplă să îi transmitem, prin cuvinte, prin gesturi sau doar de la distanță: “Sper că ești fericit, vreau să fii doar iubit“. Mai târziu uităm, ne îndrăgostim de un altul sau aflăm că îi era mai simplu cu o altă. Ne facem rău singure și ne adâncim în durere, punându-l pe piedestal pe el. Greșim, dar nu ne putem abține! Nu mereu suntem noi cele alese și asta ne macină crunt. Timpul vindecă și ne aduce alinare, precum și omul pentru care nu suntem o opțiune. Întotdeauna! Cu cât îi dăm drumul mai repede lui, celui care a ales o altă femeie, cu cât păstrăm doar ceea ce a fost frumos și un gând bun pentru ei împreună, cu atât va răsări soarele și pe calea noastră. Credeți-mă! 🙂

La final, va invit să ascultați “Ce are ea”, dacă încă nu ați avut ocazia și să o aplaudăm pe Delia pentru că este unul dintre singurii artiști români care poate umple Sala Palatului 2 seri la rând. A fost un show incredibil!

 

Foto: The Storyalist, Dacian Foldi

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • April 4, 2016
-->

Poate te interesează

Despre echilibru emoțional
June 24, 2020
Cum se schimbă relațiile de prietenie odată cu maturizarea
May 26, 2020
Ce am învățat după 1 lună de izolare singură
April 25, 2020
Pentru ce sunt recunoscătoare în izolare
March 31, 2020
Cum identificăm și cum controlăm anxietatea
February 25, 2020
Cum am rămas fără motor la mașină de la un schimb de ulei
February 18, 2020

2 Comments

Ale
Reply April 4, 2016

Foarte bun articolul,adevarat !!!Si melodia e superba

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *