Când renunți la un vis


Sunt cea mai visătoare persoană pe care o cunoști. Visez cu ochii deschiși, cred în oameni (încă), îmi împing mereu limita, îmi canalizez energiile pozitive spre ceea ce îmi doresc în speranța că se va întâmpla. Mai cred, mai sper, mai visez, de fiecare dată frumos. Încurajez mereu lumea la a visa mai mult decât își pot imagina, de a vrea mai mult de la ei și de la viață. Susțin oamenii care visează și încearcă să facă din asta realitate. Probabil nu mă voi schimbă niciodată, în pofida tuturor dezamăgirilor avute, cu precădere legate de oameni, de mine însămi, de sistem. Undeva în Univers, totul se aranjează astfel încât să ajungi pe drumul potrivit pentru tine. Am această credință.

Când un vis nu se întâmplă, există un motiv. Posibil să nu îl vezi și să doară încapacitatea de a-l îndeplini. Vine un moment când e necesar să renunți la încăpățânarea de a urma un vis. Posibil să doară pentru că te atașasei de el și pentru că o parte din tine moare odată cu el. Când visul tău devine nociv, îți rănește sentimentele, te ignoră, îți aduce prea multe daune spirituale, morale și chiar financiare, e cazul să cedezi. Când un vis se transformă în coșmar care îți creează insomnii și îți provoacă lacrimi, pune-i stop. Îl poți închide într-un cufăr invisibil și păstra în amintire. Poate vei reveni cândva la el, când momentul va fi potrivit și contextul diferit. Poate visul tău îți va da un semn cândva și îți va spune că a greșit. Poate destinul te va duce în direcții neștiute acum și atunci vei primi o cheie pentru a deschide cutia cu vise lăsate undeva în trecut.

Nu te crampona într-un vis care nu îți face bine! Nu vorbesc de sacrificii, de pumni strânși. Îți spun că egoul este periculos când te orbește și îți întunecă judecată. Posibil că al șaptelea simț să te înșele. O să afli curând că te poți schimba. Un vis din trecut poate părea peste timp o prostie. Măcar dă-i puțină pace până se aliniază din nou planetele. Nu pune presiune pe alții, nu visa că cineva te va iubi doar pentru că tu iubești. Ascultă puțin și de ceilalți, cei experimentați și descoperă dacă ești realmente potrivit pentru ce îți propusesei. Poți visa la stele, dar dacă nu ai încă o rachetă, sigur va fi dficil să ajungi sus. Gândește-te că în tot timpul asta în care visezi în gol ai putea face o mulțime de alte lucruri, ai putea cunoaște alți oameni, te-ai putea ocupă de tine și de hobby-urile tale. Renunță la vise când nu îți mai e bine cu ele. Dar nu renunța la a visa! 🙂

 P.S. Vreți să mergeți 1 weekend pe banii mei în Europa cu mine? Toate detaliile sunt aici! 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • November 1, 2017
-->

Poate te interesează

Teama de a avea bani
August 30, 2020
Lucruri mici pentru o viață eco
July 22, 2020
Despre echilibru emoțional
June 24, 2020
Cum se schimbă relațiile de prietenie odată cu maturizarea
May 26, 2020
Ce am învățat după 1 lună de izolare singură
April 25, 2020
Pentru ce sunt recunoscătoare în izolare
March 31, 2020

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *