Barbatii carora nu le-am spus niciodata ca ne plac…


Prin viata fiecarei femei trec fel de fel de barbati, de la primul prieten sau crush din liceu, pana la cel care ii devine sot sau partener de viata. Uneori e simplu, alteori extrem de complicat sa ajungi la cel pe care il placi; iar cateodata totul se intampla doar in mintea femeii. Si de cate ori ele nu viseaza cu ochii deschisi la cate un altul, fie ca sunt deja parte a unei relatii sau nu… la frumuselul din curtea scolii, la cel mai carismatic baiat de la facultate, la colegul amuzant de la birou, la starul rock pe care l-a cunoscut intamplator, la tipul ala de care s-au lovit in tren, in drum spre mare… si nu ai cum sa nu te intrebi cum ar fi fost daca destinul te purta in alta parte, daca i-ai sau ti-ar fi dat o sansa, daca mainile si buzele voastre s-ar fi intalnit, daca si el a simtit ceva… daca ati fi format un cuplu..

Oricat de nonsalanta ar fi Ea, uneori nu va marturisi niciodata deschis ceea ce simte, dar nu din dorinta de a se juca, ci… in mare din cauza unui cumul de frici. In prezenta Lui, femeii ii e teama sa spuna ce gandeste, sa faca declaratii, sa-si marturiseasca sentimentele, desi binenteles ca si-ar dori. Ii spune oricui, povesteste cu prietenele ei, dar Lui nu ii da nimic de inteles. Orgoliul, frica de a nu fi respinsa, de ridicol, de penibil, de ciudatenia situatiei, de faptul ca nu va mai fi vazuta la fel, ca il va indeparta, ca nu are tocmai logica.  Se intampla chiar si celor care sunt foarte hotarate si care au o vasta experienta de viata. Si totusi, cand vine vorba de chestii sentimentale, se pierd, se fastacesc, se ascund ca niste adolescente, se emotioneaza, se entuziasmeaza daca El ii zambeste sau ii vorbeste, se intreaba  daca ar trebui sa ia intr-un fel sau altul atitudine si sa ii spuna… apoi renunta.  Uneori Ea nu are sansa sa o faca pentru ca El dispare fara urma, sau profil de Facebook; alteori relatia lor trebuie sa ramana strict profesioanala, in alte cazuri El sau Ea sunt deja parte a unor relatii sau traiesc la o distanta prea mare pentru a conta incercarea….

Dar unele iubiri sunt menite sa ramana platonice, sa nu se consume in nici un fel, sa fie secretul Ei, pastrat cu delicatete si nostalgie o viata, ca o amintire frumoasa, ca un vis romantic asupra povestii Lor, asa cum si-o imagineaza Ea, fara ca ei doi sa o traiasca vreodata. 

P.S. Te-ai gandit cum ar fi ca peste ani sa Il intalnesti si sa povestiti la o cafea? 🙂

Foto: Corina Anghelescu

IMG_7227 (2)

IMG_7277

 •  
 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
  1
  Share
 • June 29, 2014
-->

Poate te interesează

De ce ne despărțim? Limbajele iubirii.
July 12, 2019
10 pași pentru a fi un om fericit (pe bune!)
January 31, 2019
Nimic din ce pleacă nu a fost dat să rămână
June 28, 2018
De ce ai nevoie de o Încheiere în relația de cuplu
June 17, 2018
Doar o idee despre ce înseamnă un cuplu frumos
May 06, 2018
Ne îndrăgostim când vibrăm energetic la unison
November 26, 2017

4 Comments

gabriela
Reply June 30, 2014

cuvintele sunt prea mici pt a descrie felicitarile pe care le meriti pt tot ceea ce scrii si realizezi...bafta! tine-o tot asa pt ca ceea ce faci o faci bine...o zi fr! ms pup

andrei
Reply June 30, 2014

Sunt curios cui nu ai avut tu curaj sa ii spui ;)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *