Decât păpușel, mai bine interesant


Nu știu altele cum sunt, dar mie nu mi-au plăcut niciodată băieții /  bărbații frumoși și atât. Nu se exclud, dar nici nu se includ. Mai departe de abdomen plat, de pătrațele, de o freză foarte cool și de multe impresii, cel mai mult contează carisma. Acest lucru este perfect valabil și la o femeie. Este esențial ca omul în cauza să fie interesant, să spună o poveste, să fie el în sine o poveste pe care să vrei să o descoperi. E în regulă să fie și păpușel, dar dacă în secunda doi te ia somnul și nu are nimic de zis, eu una nu aș continua. Și nu am făcut asta niciodată.

Un bărbat interesant ascunde cicatrici, drame, trăiri, emoții, stări. Sunt mai frumoase ridurile lăsate de nopți nedormite în care a lucrat la un vis decât brațele bine lucrate zilnic la sala. Sunt mai intrigante semnele de pe corp decât mașinile pe care le conduce. Sunt mai senzuale nopțile și mai dulci zilele cu un bărbat interesant decât cele cu o mie de tipi fazi și frumoși. E drept că atragem ceea ce suntem. E firesc să căutăm oameni care să vibreze cu sufletul nostru, nu manechine de podium. Nu vom trăi în casă cu o păpușă împăiată la patru ace. Nici nu te poți consola la infinit cu un accesoriu, dacă nu comunicați, nu radeți la aceleași glume proaste, nu aveți ce să vă mai spuneți.

Dacă mi-aș permite să dau un sfat bărbaților ar fi acela de a lucra la psihicul și inteligența lor emoțională. Lipsa de frustrări te lasă să trăiești, să acumulezi experiențe, să devii un magnet pentru femei la fel de interesante. Fizicul este important, hainele spun ceva despre tine, contul bancar te ajută în multe situații, dar carisma se obține mai greu. Tipologia de cuceritor nativ nu se obține, dar în timp fiecare bărbat se poate cizela astfel încât să poată fi capabil să atingă acel nivel de relaxare și nonșalanță atât de atractiv pentru persoanele de sex feminin. Iar sfatul pentru fete ar fi să viseze la bărbați interesanți, nu la cei arătoso-figuranto-obositoro după ceva timp. Alături de primii vor trăi sentimente nebănuite și vor acumula amintiri incredibile!

Foto: Tumblr

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • September 7, 2018

Poate te interesează

Complexe, perfecțiune, de ce ne frustrăm și cum ne reparăm
May 22, 2019
Secretul succesului este disciplina?
May 09, 2019
Femeia să rămână femeie!
February 08, 2019
A trăi și a îmbătrâni frumos sunt doar o alegere
January 10, 2019
Ce lecții iau cu mine în 2019 din 2018
January 04, 2019
Un an al schimbărilor majore & al emoțiilor, cu lacrimi și cu bucurii imense
December 20, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *