Decât păpușel, mai bine interesant


Nu știu altele cum sunt, dar mie nu mi-au plăcut niciodată băieții /  bărbații frumoși și atât. Nu se exclud, dar nici nu se includ. Mai departe de abdomen plat, de pătrațele, de o freză foarte cool și de multe impresii, cel mai mult contează carisma. Acest lucru este perfect valabil și la o femeie. Este esențial ca omul în cauza să fie interesant, să spună o poveste, să fie el în sine o poveste pe care să vrei să o descoperi. E în regulă să fie și păpușel, dar dacă în secunda doi te ia somnul și nu are nimic de zis, eu una nu aș continua. Și nu am făcut asta niciodată.

Un bărbat interesant ascunde cicatrici, drame, trăiri, emoții, stări. Sunt mai frumoase ridurile lăsate de nopți nedormite în care a lucrat la un vis decât brațele bine lucrate zilnic la sala. Sunt mai intrigante semnele de pe corp decât mașinile pe care le conduce. Sunt mai senzuale nopțile și mai dulci zilele cu un bărbat interesant decât cele cu o mie de tipi fazi și frumoși. E drept că atragem ceea ce suntem. E firesc să căutăm oameni care să vibreze cu sufletul nostru, nu manechine de podium. Nu vom trăi în casă cu o păpușă împăiată la patru ace. Nici nu te poți consola la infinit cu un accesoriu, dacă nu comunicați, nu radeți la aceleași glume proaste, nu aveți ce să vă mai spuneți.

Dacă mi-aș permite să dau un sfat bărbaților ar fi acela de a lucra la psihicul și inteligența lor emoțională. Lipsa de frustrări te lasă să trăiești, să acumulezi experiențe, să devii un magnet pentru femei la fel de interesante. Fizicul este important, hainele spun ceva despre tine, contul bancar te ajută în multe situații, dar carisma se obține mai greu. Tipologia de cuceritor nativ nu se obține, dar în timp fiecare bărbat se poate cizela astfel încât să poată fi capabil să atingă acel nivel de relaxare și nonșalanță atât de atractiv pentru persoanele de sex feminin. Iar sfatul pentru fete ar fi să viseze la bărbați interesanți, nu la cei arătoso-figuranto-obositoro după ceva timp. Alături de primii vor trăi sentimente nebănuite și vor acumula amintiri incredibile!

Foto: Tumblr

  • September 7, 2018

Poate te interesează

disordine_gallery_image_desktop
Eliberează-te de lucruri materiale inutile pentru a primi mai mult!
November 11, 2018
1_PxglLtKdhmYkfYJStIUwYA
Unde se duc oamenii de care ne despărțim?
October 14, 2018
tumblr_or0w4pYB4q1rrugpso1_500
Fără poveste nu e nimic!
September 24, 2018
6359834841978408901885397472_sleeping-girl-239679_w1000
Workaholic, mă tratez! | BURNOUT
September 18, 2018
familias-lgbtiq-brasil
De la “între soți” la “între bărbat și femeie”
September 12, 2018
tumblr_nplg4yUhH91u6osmfo1_500
Să îți fie frică doar atunci când îți e frică!
August 30, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *