Anna dello Russo pentru H&M


Faimoasa Anna Dello Russo, un style icon veritabil, vine cu o noua surpriza pentru fanii ei. Aceasta a colaborat cu H&M si a realizat o colectie de bijuterii inedite. Colectia cuprinde bijuterii, ochelari de soare, pantofi si genti, iar preturile vor fi la fel de avantajoase precum ne-a obisnuit celebrul brand suedez.
“Cu un farmec semeţ, un aer preţios şi ludic, gama de produse exprimă predilecţia creatoarei Dello Russo pentru arta ornamentării.” (Diana Tofan, PR H&M Romania)

Produsele vor fi disponibile incepând cu data de 4 octombrie 2012 in aproximativ 140 de magazine din intreaga lume precum si online. In curand ne vom bucura de ele si in Bucuresti.

Anna a lucrat initial pentru Voque Italia si a reusit sa se impuna in mediul online devenind un reper in special pentru bloggeri si nu numai datorita simtului inegalabil pentru stil. În prezent este Fashion Director at Large şi consultant de creatie la revista Vogue Japonia si continua sa ne uimeasca cu aparitiile ei inedite la evenimente dedicate modei.
“Sunt încântată de această colaborare: este prima dată când H&M implică un Fashion Director într-un proiect special. Este un semn al evoluţiei majore în domeniul modei şi sunt bucuroasă şi copleşită totodată pentru că am fost aleasă să îl coordonez. Am dorit să creez accesorii valoroase care sunt imposibil de găsit. Ca stilist, ştiu că accesoriile sunt esenţiale: reprezintă nota personală oferitã oricãrei  ţinute. Cu aceste articole, toată lumea se poate simţi bine, transformând o zi obişnuită într-un eveniment de modă fantastic”, spune Anna Dello Russo.
„A fost extrem de interesant să o cooptăm pe Anna Dello Russo în acest proiect, ceva complet diferit de ce am făcut până acum. Anna are un simţ vizual fantastic şi un rafinament puternic, pe lângă faptul că este un veritabil simbol al modei. Ea a creat o gamă de accesorii extravagante care vor încânta pe clienţii H&M şi pe toţi iubitorii de modă. Colecţia este o celebrare a opulenţei, a fanteziei şi a decoraţiunilor” spune Margareta van den Bosch, Director de Creaţie la H&M.

Sunt convinsa ca asteptati cu venerable colectia de bijuterii semnata Anna Dello Russo pentru H&M!
1262_w40_FIT_11
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • May 3, 2012
-->

Poate te interesează

Haine, perdele și alte cumparturi online de izolare #bonprixitsme (P)
May 30, 2020
Schimbare de carieră – învață să vinzi pe Amazon și să câștigi bani online! (P)
March 23, 2020
1000 de magazine Profi în România și 110.000 flori oferite (P)
May 20, 2019
Ce am aflat de la Optica Vedere despre ochelarii de vedere. Noul SENSITY!
January 20, 2019
De ce e bine să purtăm ochelari de soare chiar și în sezonul rece (P)
November 22, 2018
Sutiene pentru femeile care suferă de cancer la sân
November 19, 2018

1 Comments

Mădălina Simona Merca
Reply May 4, 2012

awww! abia astept!!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *