Adevăruri banale despre bărbați pentru femei


Mă apucă uneori să zic ce gândesc în scris. Acesta va fi, probabil, genul de articol care îi va speria pe unii, care o să se întoarcă împotriva mea și în urmă căruia se va spune că m-a frustrat ceva anume. Totuși, situația nu e chiar așa, deși, sunt femeie și greșesc și eu. Nimic din cele de mai jos nu sunt fantezii și evident că nu se întâmplă doar altora. Am trecut și eu prin ele, doar că am ajuns la o vârstă la care nu îmi e frică să le recunosc și la care nu mai am nici nervii, nici timpul, să le îmbrac în cuvinte frumoase sau să mi le neg în speranța că mă înșel. M-aș înșela singură și nu cred că are rost. Și sper să nu o faceți nici voi, dacă ați ajuns aici. Uite ce zic… 

Nu există bărbați prea ocupați, ci doar bărbați neinteresați de voi. Dacă nu îți răspunde, nu îți scrie, dă cu “seen” sau ignoră, mesajul e foarte clar. Nu există lucruri complicate oricâte scuze ai vrea să îi găsești. Și-au lăsat alții poporul și au trecut la altă religie pentru femeia iubită. Oricâtă treabă ar avea, timp pentru o vorbă și un apel se găsește întotdeauna. Restul sunt baliverne sau jocul de a va lasă cumva în expectativă.

Nu există bărbați complicați, noi femeile ne complicam sau le dăm mai multă importanță decât merită. Cel care te vrea în viața lui îți va demonstra acest lucru și o va verbaliza. Desigur că poți oricând să faci primul pas, să te lași greu, să fii directă, să faci exact ce simți. Bărbații sunt simpli și uneori chiar nu prind subtilitățile. Decât să te întrebi la infinit ce vrea sau simte, mai bine întrebi deschis. O să fie o poveste, o aventură sua nimic, în funcție de ceea ce îți dorești de la tine în acel moment, dar mai departe de atât nu e nimic complicat.

Nu există bărbați timizi sau fricoși, ci noi le dăm puterea să joace acest rol. Că se dă de trei ori peste cap și apelează la toți prietenii tăi să îți vorbească, că te așteaptă undeva când nu te aștepți doar să te vadă, face el cumva dacă vrea să ajuna la tine. Frica de relație vine din frica de angajament, din indecizie, din alint, din proastă învățare pe care o are tot cu femeile din trecutul lui. Lasă-l în frica lui. Atât de simplu.

Și, pentru a încheia optimist, cred că mesajul ar fi simplu: nu există că o femeie deșteaptă să accepte astfel de bărbați! Punct. Dacă v-a plăcut, poate pun și o continuare! :)

P.S. Fetelor, nu uitați că am un CONCURS pe pagina mea de Facebook cu un set de produse cosmetice cadou – aici! 

 

  • October 6, 2017

Poate te interesează

Kylie Jenner Birthday Instagram 25
Ce nu se consumă acum se pierde atunci
March 18, 2018
d7efe7c16ae874fa479243b2f1d34682
Fără compromisuri
January 07, 2018
ws_Tattoo_Girl_1920x1200
Mulțumește pentru dezamăgiri!
December 11, 2017
tumblr_otasnmFmIV1rlb7pso1_500
Ne sabotăm singuri relațiile de frica de a nu mai fi singuri?
December 06, 2017
22539918_10155835391703256_2550289677129035863_n
Cum mi-am schimbat stilul de viață
November 11, 2017
source
Când renunți la un vis
November 01, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *