Adevăruri banale despre bărbați pentru femei


Mă apucă uneori să zic ce gândesc în scris. Acesta va fi, probabil, genul de articol care îi va speria pe unii, care o să se întoarcă împotriva mea și în urmă căruia se va spune că m-a frustrat ceva anume. Totuși, situația nu e chiar așa, deși, sunt femeie și greșesc și eu. Nimic din cele de mai jos nu sunt fantezii și evident că nu se întâmplă doar altora. Am trecut și eu prin ele, doar că am ajuns la o vârstă la care nu îmi e frică să le recunosc și la care nu mai am nici nervii, nici timpul, să le îmbrac în cuvinte frumoase sau să mi le neg în speranța că mă înșel. M-aș înșela singură și nu cred că are rost. Și sper să nu o faceți nici voi, dacă ați ajuns aici. Uite ce zic… 

Nu există bărbați prea ocupați, ci doar bărbați neinteresați de voi. Dacă nu îți răspunde, nu îți scrie, dă cu “seen” sau ignoră, mesajul e foarte clar. Nu există lucruri complicate oricâte scuze ai vrea să îi găsești. Și-au lăsat alții poporul și au trecut la altă religie pentru femeia iubită. Oricâtă treabă ar avea, timp pentru o vorbă și un apel se găsește întotdeauna. Restul sunt baliverne sau jocul de a va lasă cumva în expectativă.

Nu există bărbați complicați, noi femeile ne complicam sau le dăm mai multă importanță decât merită. Cel care te vrea în viața lui îți va demonstra acest lucru și o va verbaliza. Desigur că poți oricând să faci primul pas, să te lași greu, să fii directă, să faci exact ce simți. Bărbații sunt simpli și uneori chiar nu prind subtilitățile. Decât să te întrebi la infinit ce vrea sau simte, mai bine întrebi deschis. O să fie o poveste, o aventură sua nimic, în funcție de ceea ce îți dorești de la tine în acel moment, dar mai departe de atât nu e nimic complicat.

Nu există bărbați timizi sau fricoși, ci noi le dăm puterea să joace acest rol. Că se dă de trei ori peste cap și apelează la toți prietenii tăi să îți vorbească, că te așteaptă undeva când nu te aștepți doar să te vadă, face el cumva dacă vrea să ajuna la tine. Frica de relație vine din frica de angajament, din indecizie, din alint, din proastă învățare pe care o are tot cu femeile din trecutul lui. Lasă-l în frica lui. Atât de simplu.

Și, pentru a încheia optimist, cred că mesajul ar fi simplu: nu există că o femeie deșteaptă să accepte astfel de bărbați! Punct. Dacă v-a plăcut, poate pun și o continuare! :)

P.S. Fetelor, nu uitați că am un CONCURS pe pagina mea de Facebook cu un set de produse cosmetice cadou – aici! 

 

  • October 6, 2017

Poate te interesează

C3mSWC1XUAsHtvZ
Câteva gânduri înainte de a mai adăuga un an
October 19, 2017
988cc2e02ed9ce45f9ecf00bd15cafe1--i-salute-you-figure-photography
#metoo, dar tu femeie când ai fost ultima dată agresată sexual?
October 17, 2017
sadness-deleted-tumblr-1080x720
Permite-ți să fii trist uneori!
October 14, 2017
veranstaltungskonzept-ideenfindung-meeting
Ce am învățat în 10 ani ca angajat
September 13, 2017
alternative-beautiful-bed-bedsheets-Favim.com-1443644
Singurătatea e bună uneori!
August 19, 2017
tumblr_static_tumblr_static_2j7i2qwccco4g0ocokosgkgk0_640
Prietenia nu este veșnică!
August 13, 2017

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *