65 de ani de Wolford sarbatoriti cu 2 piese iconice


Acum ceva ani buni ma aflam in Viena si colindam la pas stradute comerciale pentru a descoperi magazine noi pe care nu le vazusem in Romania. Fac acest lucru in mod fregvent atunci cand ajung intr-o tara straina si imi place sa achizitionez haine si accesorii care nu exista la noi. In 2015 acest lucru este insa tot mai complicat deoarece magazinele de aici sunt in mare aceleasi cu cele de peste granite, iar daca nu exista shopul fizic, poti oricand sa comanzi produsele online. Ceea ce este, fara doar si poate, minunat! Revenind la povestea vieneza, imi amintesc ca a fost pentru prima data cand am zarit un magazin Wolford, cochet, luxos, impresionant. Am ramas cu gandul la el, desi nu am cumparat nimic.

In 2012 Wolford a ajuns si in Romania, spre bucuria tuturor femeilor care pun pret pe lenjerie intima de calitate si a barbatilor care se bucura de ea. Wolford s-a pozitionat pe piata mondiala ca un brand de lux de articole pret-a-porter, lenjerie, dresuri si costume de baie si aduce produse de inalta calitate caracterizate prin eleganta atemporala si confort maxim. Brandul austriac s-a extins treptat la noi, astfel ca astazi il gasim in Afi, Baneasa Shopping City si in Victoria Gallery.

2015 este an aniversar pentru Wolford: 65 de ani de Wolford, 65 de ani de feminitate. Momentul este marcat de lansarea a doua produse speciale: Image String Body si Image Tights, piese iconice. Acestea “surprind caracterul versatil al feminitatii, prin combinarea a doua opuse puternice si armonizarea lor, opac si transparent (precum ying si yang)”. Campania vizuala aniversara poarta semnatura renumitului fotograf de moda,  Mario Testino.

Asteptam cu interes lansarea acestora si pe magazinul online: aici!

Wolford - Image Tights

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • March 3, 2015
-->

Poate te interesează

În weekend ne vedem la V for Vintage!
November 10, 2016
Cum sa transformi o stradă uitată într-un spațiu urban, fresh și cool!
April 11, 2016
În Orient Expressul lui Stephan Pelger
March 06, 2016
Inspiratie pentru un sezon intreg de la Gala Avanpremiere 16
November 30, 2015
Unde se aduna barbosii sambata!
September 03, 2015
O redeschidere in stil grandios – H&M Unirea Shopping Center
July 10, 2015

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *