16 bloggeri împreună la o întrecere de Laser Tag (P)


Acum ceva timp am primit un kit de competiție și invitația de a fi prezentă la Laser Tag, pentru o întrecere între bloggeri. Ca și coordonator de echipă, știam despre ce brand este vorba, dar nu mi-am imaginat că va ieși o seară de poveste, o întrecere veritabilă între 4 echipe și nici că ne vom distra atât de bine. Pe scurt: eu, Koko, Mariciu și Bunescu am primit misiunea de a #prindeculoare și a sosi la locul indicat pentru Colour Games. E drept că am fost cea mai slabă și că mă așteptăm să câștige Marian, dar colegii mei din Echipa Galbenă au fost extrem de competitivi și au adunat o mulțime de puncte. Camelia Căpitanu, Ana Maria Gheorghe și Bogdan Dărădan sunt cei 3 fantastici care m-au susținut și cărora le cer iertate pentru că am fost atât de praf. Promit să mă revanșez curând și să mă mai antrenez puțin. Dacă ați ratat Live-ul meu, îl găsiți cu un simplu Scroll pe profilul de Facebook.

kol-min

_RF02934-min

_RF03082-min

Totuși, ce anume a adus 16 bloggeri la Laser Tag?

Este vorba de un șervețel captator de culoare, Colour Catcher pe numele lui, de la Henkel. Încă am traume din copilărie, cu o serie de tricouri și bluze ruinate de mama în mașina de spălat și cu șosetele care s-au transformat din albe în roz, că prin minune. Anul acesta, de Paște, am un super cadou pentru mama (muhahaha!): Colour Catcher. Folosit deja în milioane de gospodarii în Europa de Vest, șervețelul magic a fost lansat și în România. De acum putem pune rufele colorate în mașina de spălat, adăugăm șervețelul, apoi turnăm detergent și asta este tot. Colour Catcher captează excesul de culoare protejând astfel hainele. Tehnologia are la bază procesul electrostatic. Particulele de colorant din textură articolelor de imbrăcăminte sunt incărcate negativ, în timp ce șervețelul captator de culoare Colour Catcher este incărcat pozitiv. Astfel șervețelul actionează că un magnet, captând excesul de culoare din apă, colorantul fixându-se pe el.

_RF02874-min

_RF03226-min

Șervețele #colourcatcher pot fi găsite în super și hipermarketuri din țară, pe diverse siteuri și pe oriunde ați văzut sau cumpărat până acum alt fel de detergenți de la Henkel. Dacă nu l-ați testat, vă provoc să faceți un experiment și să îmi dați de veste ce s-a petrecut! 🙂

Foto: Radu Fugarescu

 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • April 24, 2016

Poate te interesează

1000 de magazine Profi în România și 110.000 flori oferite (P)
May 20, 2019
Ce am aflat de la Optica Vedere despre ochelarii de vedere. Noul SENSITY!
January 20, 2019
De ce e bine să purtăm ochelari de soare chiar și în sezonul rece (P)
November 22, 2018
Sutiene pentru femeile care suferă de cancer la sân
November 19, 2018
Acasă la albine cu ALBEENA #BEHAPPY
October 08, 2018
10 idei pentru o doză extra de optimism la început de toamnă
September 17, 2018

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *